wahoo_fitness_tickr_hartslagmeter_2

Wahoo Fitness

!
!
Wahoo

New Wahoo KICKR

Promo tot en met 28 november !
De vernieuwde Wahoo KICKR brengt je fietsbeleving en trainingsresultaten naar een nog hoger level.Niet voor niets mag Wahoo met de KICKR powertrainer Team Sky exclusief ondersteunen met de fietstrainer. Voor hen is het belangrijk dat de apparatuur uiterst betrouwbare data levert en zo natuurgetrouw mogelijk rijdt. Na weer een overwinning in de Tour de France met Team Sky heeft de
nieuwe KICKR zich dan ook al weer bewezen.De algoritmes zijn dermate aangepast dat je tijdens het klimmen en het sprinten een superrealistisch fietsgevoel ervaart. De weerstandsverandering loopt uiterst soepel in elkaar over, zonder schokkerig aan te voelen. Vooral bij de acceleratie, vertraging en het bergop en bergaf rijden op bijvoorbeeld Zwift is dit zeer belangrijk en nog veel realistischer als ooit tevoren. Dit in combinatie met het fysieke vliegwiel zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat je buiten fietst. Dat je de massa die je op je fiets op de weg bij het wegtrappen voelt nu ook echt indoor in de benen voelt. De wattage meting is nog accurater als de vorige KICKR en kan tot wel 2000 watt max genereren. Iets wat enkel topsprinters kunnen realiseren. Hellingsperscentages kunnen tot wel 20% gesimuleerd worden, waardoor je in combinatie met het vliegwiel flink moet trappen om boven te komen, net als op de weg buiten zonder een slippend gevoel. Ook nu is gekozen voor een stalen constructie, een bewuste keuze aangezien een indoortrainer moet bestand zijn tegen de krachten die op het toestel ontwikkeld worden. Door zijn gewicht van 21kg en verstelbare poten staat de KICKR stabiel moet staan op elke ondergrond. Daarnaast zorgt de duurzame constructie er ook voor dat je jaren vooruit kunt met je toestel. Dit in combinatie met de open sourced software maakt dat deze trainer futureproof is. Vooral met het ook op alle programma-ontwikkelaars die aan het ontwikkelen zijn. Het compacte formaat in combinatie met de vernieuwde positie van de handgreep zorgt ervoor dat je de trainer makkelijk en snel kunt verplaatsen en opbergen in bv de kast. Zo neemt de trainer niet onnodig veel ruimte in beslag als je hem niet gebruikt en kun je hem makkelijk wegzetten. Wanneer we kijken naar het geluidsniveau is ook hier hard gewerkt. De trainer is met zijn 61db de stilste direct drive trainer met vliegwiel op de markt.

De trainers van Wahoo zijn compatible met al meer dan 25 trainingsprogramma’s. Hierdoor heb je als gebruiker de keuze om te kijken waar jij persoonlijk behoefte aan hebt. Partners zijn oa: Zwift, TrainerRoad, Wahoo Fitness, Kinomap, Virtual Training, Skuga, Cadence VR, Veloreality en nog veel meer. De grote keuze aan programma’s in combinatie met de ANT+ en BT4.0 connectie zorgt ervoor dat je met diverse devices aan de slag kunt. Is het nu met je windows computer, Mac, iPhone, iPad, tablet of Android Phone. Voor een ieder is er wel een programma om je trainingen op uit te voeren. De LED verlichting zorgt ervoor dat je op een makkelijke manier kunt waneer je verbinding hebt gemaakt via BT4.0, ANT+ FE-C of ANT+. Daarnaast geven ze ook weer of de trainer met stroom verbonden is. De KICKR is ook geschikt voor echt iedere fiets. Van de maten 24 inch tot 650b, tot aan 29-er mountainbikes en zelfs triathlon/tijdrit fietsen.

Tecnische specificaties:
 
 • Direct drive trainer met vliegwiel
 • Vliegwiel van 6 kg voor het natuurlijke fietsgevoel
 • Iedere fiets makkelijk en snel te monteren
 • Klein en compact om op te bergen en te vervoeren tijdens wedstrijden
 • Door de uitdraaibare poten stabiel te zetten op iedere ondergrond
 • Stilste direct drive trainer met vliegwiel
 • BT smart en ANT+ connectie
 • Oerdegelijke stalen constructie voor jarenlang trainingsgenot zonder problemen
 • Opensourced software
 • Stijginspercentage tot 20%
 • Campagnolo body beschikbaar
 • Tussentijdse software updates voor optimale fietsbeleving
 • Inbouwbreedte fietsen geschikt: 130, 135 mm en 142 x 12 met steekasadapter.

 

Het pakket met de KICKR bestaat uit:

 • KICKR powertrainer
 • Gratis cassette 11-speed
 • Spelspanner
 • Voedingskabel
 • RPM cadanssensor
 • Spacer voor montage 10 speed cassettes
 • 1 maand gratis Zwift
 • 2 maanden gratis Strava Primium

Elders goedkoper? Laat het ons weten, info@TrainRight.eu , mogelijk kunnen wij u een beter voorstel doen.


Extra accessoires te verkrijgen:

 • 142 x 12 adapter
 • Campagnolo body
 • Wahoo trainermat
 • Wahoo desk

 

 

Extreem makkelijke installatie :

Klap de twee poten uit voor stabiliteit, verbind de KICKR met het netstroom, zet de fiets op deze hometrainer en de Wahoo Fitness KICKR is klaar voor gebruik!

 

Wahoo

Wahoo KICKR Snap Trainer

*Een speciale fietstrainer die verbinding maakt met smartphones, tablets en computers
* Verstuurt en ontvangt draadloos gegevens via Bluetooth 4.0 of ANT+
* De weerstand en het vermogen worden bepaald via een iOS App of Mac/PC software
* Werkt met Bluetooth 4.0 iOS-apparaten, met oudere iOS-apparaten (in combinatie met de Wahoo Key – apart verkrijgbaar) en met alle compatible ANT+ devices
* Een vliegwiel van 5 kg
* Meet heel nauwkerig vermogen, snelheid en afstand (optioneel cadans en hartslag)

De KICKR SNAP is eenvoudig in gebruik door het wheel-on design. Dankzij de handige klem en draaiknop bij het vliegwiel kun je je fiets makkelijk installeren en de rol van de trainer afstellen. Met een totaal gewicht van 16kg biedt de SNAP een comfortabele en stabiele rit. Dankzij een uniek vliegwiel wordt een versnelling of vertraging die je ook buiten ervaart perfect nagebootst. De weerstand verandert binnen 2 seconden en de SNAP levert gemiddeld 1100 Watts op lage snelheid. Hierdoor is deze SNAP de krachtigste wheel-on trainer met het meest natuurlijke fietsgevoel op de markt.
De SNAP biedt de ultieme indoor ervaring voor iedereen en werkt met alle bekende apps zoals Zwift, TrainerRoad, Kinomap en Virtual Training.

Grote voordelen van de KICKR Snap:

 • Zeer snelle setup
 • Accurate vermogensmeting (geen schatting)
 • Snelle vermogensweergave
 • Zeer robuust!
 • Het beste real-feeling in vergelijk met andere trainers!

Een echte beleving! Train op vermogen thuis de Alp d'Huez, Stelvio, Silicon Vally Triatlon of een rondje Central Park.

Fiets met uw eigen app/programma zoals:

 • Strava
 • Kinomaps
 • Zwift
 • Trainerroad
 • Fullgaz
 • Veloreality

En vele anderen!

Elders goedkoper? Laat het ons weten, info@TrainRight.eu , mogelijk kunnen wij u een beter voorstel doen.

 

Wahoo
wahoo - elemnt - tickr - rpm bundle

Wahoo ELEMNT & TICKR & RPM bundle

* Bundel inclusief: ELEMNT, TICKR hartslagband, RPM speed sensor en RPM cadans sensor
* GPS fietscomputer die samenwerkt met sensoren, trainers en smartphones
* Maakt verbinding via Bluetooth 4.0 en ANT+
* Alle gegevens worden doorgestuurd naar een speciaal ontwikkelde app
* Geïntegreerd met KICKR en KICKR SNAP
* Belangrijke data zoals snelheid, cadence en hartslag kunnen meteen worden afgelezen
* Kaarten van Open Street Maps zijn automatisch op de fietscomputer geïnstalleerd
* Niet noodzakelijk om de smartphone mee te nemen

ELEMNT is de nieuwste GPS fietscomputer van Wahoo Fitness. ELEMNT komt met een gratis applicatie voor een iPhone of Android toestel waarmee profielen kunnen worden aangemaakt, schermen kunnen worden aangepast en prestaties kunnen worden gemonitord zonder ook maar iets op de ELEMNT zelf te hoeven doen. Schakelen tussen verschillende apps is verleden tijd, want alle gegevens worden doorgestuurd naar deze speciaal ontwikkelde app. In tegenstelling tot de RFLKT is het bij ELEMNT niet nodig om de smartphone mee te nemen.

ELEMNT is geïntegreerd met de KICKR en KICKR SNAP. Zo wordt het weerstand/wattage niveau gespecificeerd en worden de prestaties op het scherm afgebeeld. Ook is het mogelijk om de route die buiten is gereden op te slaan en vervolgens op de KICKR (SNAP) na te rijden. Of download een van de routes vanuit fietsapps als Strava, MapMyRide of RideWithGPS op de fietscomputer, zodat deze routes kunnen worden nagereden.
Wahoo
853988006652

Wahoo ELEMNT ROAM GPS Fietscomputer

Een offerte op maat ? info@TrainRight.eu

De ELEMNT ROAM is de nieuwste toevoeging aan de ELEMNT collectie van Wahoo. Deze ROAM is makkelijk in gebruik door de gratis begeleidende smartphone app om je instellingen aan te passen, trainingsschema’s te configureren en sensoren te koppelen. Sla je ritgeschiedenis op en synchroniseer je trainingen automatisch naar je training apps.
Levendige en kristalheldere kleuren op een 2,7” scherm gemaakt van Gorilla Glass zorgen ervoor dat je je gegevens en route beter kunt zien dan ooit tijdens je rit.

ELEMNT COMPANION APP
Gebruik de simpele interface van je smartphone via de begeleidende app om je instellingen aan te passen, trainingsschema’s te configureren, en sensoren te koppelen. Sla je ritgeschiedenis makkelijk op en synchroniseer je trainingen automatisch met je favoriete trainingsapps.

SMART NAVIGATION
Navigeer naar een opgeslagen locatie of een punt op de kaart direct op ELEMNT ROAM. Vind de meest directe route en wordt automatisch teruggeleid naar je originele route mocht je afwijken.
Andere nieuwe functies op de ROAM zijn onder meer omgevingslichtsensor die automatisch de achtergrondverlichting van het scherm in-of uitschakelt en de helderheid van het scherm en Quick Look-leds aanpast door veranderende lichtomstandigheden, binnen of buiten; en een geïntegreerde buitenmontage (patent aangevraagd) die de ROAM een slank uiterlijk geeft. De ROAM interface bevat verschillende nieuwe Smart Navigation-functies die rechtstreeks op de computer toegankelijk zijn, waaronder:
- Get Me Started – Navigeert fietsers naar het begin van hun route.
- Back on Track – Navigeert feiters terug naar hun route als ze een verkeerde afslag nemen.
- Take Me To – Hiermee kunnen fietsers een locatie op hun ROAM selecteren met behulp van de nieuwe functie voor in- en uitzoomen en een routebeschrijving naar die locatie opvragen.
- Saved Locations – Gemakkelijke routes naar locaties die zijn opgeslagen op de ROAM.
- Route to Start – Vind de kortste route terug naar het begin van je rit.
- Retrace Route – Keer gemakkelijk om tijdens je route naar het begin punt via de originele route.

COLOR SCREEN
Levendig, kristalheldere kleuren 2.7” (68.6mm) op een scherm van Gorilla Glas zorgen ervoor dat je je gegevens en route makkelijker kunt zien.

QUICKLOOK LEDS
Quicklook LED's zorgt ervoor dat je op een heldere en snelle manier je kracht, hartslag, en snelheid kunt meten en berichten route-aanwijzingen binnen krijgt.

PERFECT VIEW ZOOM
Gemakkelijk toegang tot de knoppen aan de zijkant zorgt ervoor dat je kan in- en uit kan zoomen uit samengestelde gegevensvelden met slecht één aanraking.

STRAVA LIVE SEGMENTS
Integreert met Strava Live Segments om je te waarschuwen voor het segment begint. Het toont de voortgang van de status voor je goal en geeft een unieke Final Push wanneer je dicht bij het halen van je PR bent.

TURN-BY-TURN
Ontvang nieuwe aanwijzingen op het scherm voor routes of gebruik de Take Me Anywhere functie om een geoptimaliseerde fietsroute te generen met nauwkeurige route aanwijzingen.

CALL & TEXT
Ontvang telefoontjes, berichten en e-mail meldingen tijdens je dit (of zet dit uit door de ‘niet storen’ modus aan te zetten).

LIVE TRACKING
Lokaliseer vrienden en andere ELEMNT gebruikers met je huidige locatie op je kaart of deel je locatie met vrienden door berichten of e-mail.

KICK CONTROL
Koppel met KICKR Smart Trainers zodat je in vier verschillende modi kunt trainen: Route Simulation, ERG, Level of Passive om je training te registeren die door een andere app wordt beheerd.

SPECIFICATIES
Afmetingen: 2.3 x 3.5 x 0.7 in. // 58.4 x 89 x 17.8 mm
Gewicht: 3.3 oz. // 93.5 grams
Scherm: 2.7 in. // 68.58 mm
Batterij: 17 uur

HARDWARE INTEGRATIES
Shimano Di2
SRAM RED
Campagnolo
FSA

SOFTWARE INTEGRATIES
Strava
RideWithGPS
Komoot
Best Bike Split
Training Peaks
Today’s Plan
Singletracks
MTB Project
En meer…

COMPATIBILITEIT
iPhone 4S of nieuwer
De meeste Android apparaten met versie 4.3 of nieuwer

IN DE DOOS
ELEMNT ROAM
Out-Front Mount
Stem Mount
Snelstart gids

Wahoo

Wahoo ELEMNT

Prijs: € 329,95

ELEMNT is het nieuwste navigatiesysteem van Wahoo Fitness die eenvoudig verbinding maakt met smarttrainers, sensoren en smartphones via Bluetooth 4.0 en ANT+. Makkelijk in te stellen, makkelijk om verbonden te blijven en makkelijk om te navigeren, dat is ELEMNT. De nieuwe fietscomputer komt met een gratis applicatie voor je iPhone of Android telefoon waarmee je profielen aan kunt maken, schermen aan kunt passen, prestaties kunt monitoren en fietsgegevens kunt delen zonder ook maar iets op de ELEMNT zelf te hoeven doen. Hieronder vind je de negen belangrijkste kenmerken van de ELEMNT.  

Automatische koppeling en synchronisatie

De speciaal ontwikkelde ELEMNT app, beschikbaar voor zowel iOS als Android devices, zorgt ervoor dat ELEMNT automatisch wordt gekoppeld aan het gebruikte device en dat ELEMNT automatisch configureert voor een snelle setup en personalisatie.

100% draadloos

ELEMNT is de enige fietscomputer die 100% draadloos is door middel van ANT+, Bluetooth en WiFi. Dit betekent dat je de ELEMNT niet meer hoeft te koppelen aan een computer om toegang te krijgen tot je workoutgegevens. Ook kun je zonder koppeling kaarten downloaden of software updaten.

3rd party apps

Download automatisch routes vanuit 3rd party apps als Strava en Ride with GPS op de ELEMNT. Met slechts één druk op de knop kun je je fietsgeschiedenis weer uploaden in je favoriete app.

"Quick Look" LED-verlichting

De programmeerbare LED indicatoren aan de linkerkant en bovenkant van de ELEMNT bieden een nieuwe manier om je gegevens te monitoren. Zo ben jij in één oogopslag op de hoogte van je prestaties.

Met alles en iedereen verbonden

Doordat je je vrienden live kunt volgen op het scherm, weet je precies waar iedereen zich bevindt op de route. Ook krijg je terwijl je aan het fietsen bent, meldingen wanneer je een inkomend gesprek hebt of een (e-mail)bericht ontvangt. Zo blijf je altijd en overal in contact met je netwerk!

Integratie met KICKR

Wanneer je op de KICKR zit, worden je prestaties direct op het scherm afgebeeld. Via de ELEMNT kun je kiezen uit verschillende niveaus, zodat je weerstand daarop wordt aangepast. Tijdens je route kun je ook je wattage niveau specificeren. Train zoals jij wilt!

Perfect zicht

De knoppen aan de zijkant zijn gemakkelijk te bedienen, waardoor je snel en overzichtelijk je gegevens bij de hand hebt en kunt in- en uitzoomen wanneer nodig. Zo kun je jouw scherm aanpassen zoals jij dat het liefste hebt.

Navigatiemaatje

Zoek een nieuwe route of rij je favoriete rit nog een keer met de routes die je automatisch vanuit Strava, MapMyRide of Ride with GPS op de ELEMNT kunt downloaden. Daarnaast kun je kiezen uit kaarten van over de hele wereld die standaard op de fietscomputer zijn geïnstalleerd.

3 mounting opties

Plaats de ELEMNT op drie verschillende manieren aan je stuur. Zo kun je jouw gegevens zien waar je wilt. Je kunt hem voor op je stuur monteren, op de stang van je fiets of op de aero bar. De constructie is zo stevig dat je hem in ieder geval niet kunt verliezen!

Het pakket omvat:

 • ELEMNT+ fietscomputer.
 • Bike mount voor stuur/stuurpen.
 • Outfront bike mount.
 • Bevestigingsmateriaal.
 • 2 jaar garantie.
Wahoo Fitness
0853988006324

Wahoo ELEMNT BOLT Bundel

 

Nieuw van Wahoo, 

de Wahoo ELEMNT Bolt, een zeer aerodynamische fietscomputer met geavanceerde functies inclusief navigatie mogelijkheid. De Bolt is gebruiksvriendelijk en kan eenvoudig worden ingesteld. Stel de Bolt computer in met de Wahoo app en je hoeft op het toestel ingewikkelde menu’s te doorlopen. Verder heeft de Bolt 6 knoppen (3 onderaan het scherm en 3 aan de zijkant) waarmee je door de verschillende pagina’s van het toestel kunt scrollen en inzoomen (tot 8 x zoom). Bovenaan het toestel bevinden zich LED lampjes die laten zien in welke HR of Powerzone je fietst. De Bolt is een echt digitaal dashboard.

De Wahoo ELMNT Bolt heeft een mooi scherm met een hoog contrast dat onder alle omstandigheden goed afleesbaar is. Data die op het scherm wordt getoond is direct en duidelijk afleesbaar, zodat je geconcentreerd kunt blijven op wat er voor je gebeurd. Verder heeft de Bolt een batterij die tot wel 15 uur meegaat.

Bij deze bundel wordt een hartslagband, cadans- en snelheidssensor meegeleverd zodat je tijdens je training alle gegevens bij de hand hebt en maximaal kunt presteren.

Getest in de windtunnel

Met de standaard meegeleverde outfront steun levert de Wahoo ELEMNT BOLT je tijdwinst op door de zeer aerodynamische vorm. Fiets aerodynamica specialist Dimitris Katsanis (werkte ondermeer voor Team Sky) zorgde ervoor dat de luchtweerstand 50% minder is dan die van belangrijke concurrenten als de Garmin Edge 520 en 820. Bij een tijdrit over 40 kilometer met gemiddeld 34 km/h zou dit bijna 13 seconden schelen.

Navigatie

De Wahoo app kent een “Take Me Anywhere” functie, waarmee je routes van Strava, Ridewithgps en bijvoorbeeld Komoot op het toestel kunt zetten via de cloud. Navigeren gaat met Turn-By-Turn aanwijzingen of wordt op een kaart getoond. Verbinding gaat via WiFi of Bluetooth. Je kunt zelfs een GPX route naar jezelf mailen en via je smartphone en de app op de BOLT plaatsen.

Live Tracking en Strava segmenten

Met  de functie “LIVE tracking” kunnen andere fietsers je live op de kaart van hun eigen Wahoo ELEMNT volgen. Ook het thuisfront weet waar je bent.

Train je veel met Strava en wil je KOM’s verbeteren? Laadt op Strava je favoriete KOM’s en de BOLT geeft je een melding wanneer je deze kunt starten. Synchroniseren gaat super eenvoudig.

De Wahoo ELEMNT BOLT is te koppelen met elektronische schakelsystemen van Shimano (Di2), Campagnolo (EPS), maar ook de SRAM eTAP en de FSA WE. Heb je een Wahoo KICKR fietstrainer, dan kan de BOLT fietscomputer de trainer aansturen en kun je er zelfs fietsroutes mee narijden.

 

In de verpakking:

 • Wahoo ELEMNT Bolt fietscomputer
 • TICKR hartslagmeter
 • RPM cadans- en snelheidssensor
 • Aerodynamische ‘out-front’ stuursteun
 • Bevestiging voor op de stuurpen
 • Beknopte handleiding

 

 

Wahoo

Wahoo ELEMNT BOLT GPS Fiets Computer

De BOLT is zeer gebruiksvriendelijk om in te stellen. Alle instellingen worden via de Wahoo ELEMNT companion app gedaan en je hoeft geen ingewikkelde menu’s op het toestel door te lopen. Gewoon je intuïtie volgen en voor je het weet is de computer ingesteld en klaar voor gebruik.

De BOLT is samen met Dimitris Katsanis ontworpen. De man op het gebied van aerodynamica op de fiets die o.a. de renners van Team Sky op de fiets positioneert. Wahoo heeft de BOLT in de windtunnel getest tegenover de belangrijkste concurrenten waarbij een windweerstands vermindering van 50% behaald is. Dit staat gelijk aan een tijdswinst van 12.6 seconden over een tijdrit van 40 kilometer met een gemiddelde snelheid van 34 km/u.

Naast de “Take Me Anywhere” navigatie in de app kun je routes van Strava, Ridewithgps, Komoot en Best Bike Split op het toestel zetten via de cloud. Je kunt dan navigeren op de kaart of met Turn-By-Turn aanwijzingen. Dit alles gaat via WiFi of Bluetooth naar je toestel en na je training weer naar je favoriete app. Zo simpel is het nog nooit geweest! Wil je het nog makkelijker? Dan mail je een GPX-route naar jezelf en zet die via de smartphone op de BOLT.

Nog een gave feature is “LIVE tracking”, waarbij je je fietsmaten met een ELEMNT op de kaart kunt volgen en zij jou kunnen zien.

Wil je je KOM’s op Strava verbeteren? Dit kan simpel via de ELEMNT BOLT. Selecteer op Strava je favoriete KOM’s en de BOLT begeleidt je om deze tijdens je rit te verbeteren. Eenmaal thuis staat deze alweer op Strava en voor je het weet en heb je je eerste Kudo’s alweer ontvangen.

Net zoals de ELEMNT is er gekozen voor een hoog contrast scherm. Dit scherm gooide al hoge ogen bij de gebruikers van de ELEMNT. Er is duidelijk geluisterd naar de behoefte van de gebruiker om onder alle omstandigheden alle data goed en duidelijk te kunnen zien en een lange levensduur van de batterij te garanderen. Deze gaat tot wel 15 uur mee.

Met de 6 knoppen kun je onder alle omstandigheden door de verschillende pagina’s van het toestel navigeren en tot 8x inzoomen.

Maak gebruik van de LED lampjes boven op het toestel die precies aangeven in welke HR of Powerzone je fietst.

ELEMNT BOLT werkt met de elektronische schakelsystemen Shimano Di2, Campagnolo EPS, SRAM eTAP en zelfs FSA WE!

Wil je gericht trainen met de Wahoo KICKR fietstrainers, dan kun je met de BOLT de trainer aansturen en zelfs fietsroutes narijden.

In de doos:

 • ELEMNT BOLT
 • Aerodynamische 'out-front' mount
 • Mount voor op de stuurpen
 • Snelstart gids

Specificaties:

 • Instellen via Wahoo ELEMNT “companion” app
 • Tot 8x inzoomen
 • LED indicatie
 • USB, WiFi, ANT+ en Bluetooth connectie
 • Werkt met verschillende elektronische schakelsystemen
 • Telefoon, sms en e-mail notificaties
 • Wereldwijd kaarten voorgeinstalleerd met gratis updates
 • Routes van derde partijen (Strava, RidewithGPS, Komoot, Best Bike Split)
 • Routes via e-mail
 • Take Me Anywhere” navigatie in de Wahoo ELEMNT app
 • Back to Start” navigatie
 • Navigeren via kaart of Turn-By-Turn
 • Strava Live Segments integratie
 • Best Bike Split integratie
 • KICKR Control
 • Automatisch en draadloos synchroniseren na het rijden
 • Afmetingen: 73.7 x 45.7 x 22.1 mm
 • Scherm grootte: 2.2”
 • Gewicht: 62 gram
 • Batterijduur: 15 uur (Lithium Ion)
 • Waterdicht (IPX7) tot 1,5m
Wahoo

Wahoo TICKR-X Bluetooth®smart/ANT+ Dual borstband met intern geheugen

Promo - 12.5 %

Adviesprijs: € 99.95

 • Ingebouwde 3-assige versnellingsmeter voor snelheid en afstand tijdens het hardlopen.
 • Geheugen in borstband voor achteraf synchronisatie met het horloge.
 • ANT+/ Bluetooth smart 4.0 compatible.

De eerste ANT+/Bluetooth-smart dual borstband op de markt.

Wahoo TICKR Run combineert twee transmissies in één device en meet tevens uw snelheid en afstand tijdens het hardlopen, door de ingebouwde 3-assige versnellingsmeter. Met bluetooth smart maakt u moeiteloos connectie met een Apple iPhone 4S, 5 of hoger, Samsung Galaxy of andere smartphone met bluetooth 4.0. Met het ingebouwde ANT+ protocol maakt u eenvoudig contact met een Garmin, Timex, MIO, Bryton of ander ANT+ sport devices.;Het is zelfs mogelijk om tegelijkertijd een verbinding te maken met ANT+ en bluetooth smart ontvangers. De Tickr is uitgevoerd met twee leds, de blauwe geeft aan of er connectie is met uw apparaat en een rode led gaat branden wanneer een hartslag pulse wordt geregistreerd. 

Inmiddels zijn er meer dan vijftig applicaties die de hartslagmeter van Wahoo ondersteunen, Strava, Runkeeper, Cyclemeter, Endomundo, etc. Zie: http://eu.wahoofitness.com/apps/apps 

De belangrijkste kenmerken:

 • Zeer comfortabele borstband.
 • On-board geheugen, voor het sporten zonder horloge.
 • ANT+ compatible.
 • Bluetooth smart 4.0 compatible.
 • Spatwaterdicht.
 • Zelf te vervangen batterij.
 • Hoge nauwkeurigheid.
 • Engelstalige gebruiksaanwijzing.
Wahoo

Wahoo TICKR Run Bluetooth®smart/ANT+ Dual borstband

Promo - 10 €

Adviesprijs: € 79.95

 • Ingebouwde 3-assige versnellingsmeter voor snelheid en afstand tijdens het hardlopen.
 • ANT+ / Bluetooth smart 4.0 compatible.

De eerste ANT+/Bluetooth-smart dual borstband op de markt.

Wahoo TICKR Run combineert twee transmissies in één device en meet tevens uw snelheid en afstand tijdens het hardlopen, door de ingebouwde 3-assige versnellingsmeter. Met bluetooth smart maakt u moeiteloos connectie met een Apple iPhone 4S, 5 of hoger, Samsung Galaxy of andere smartphone met bluetooth 4.0. Met het ingebouwde ANT+ protocol maakt u eenvoudig contact met een Garmin, Timex, MIO, Bryton of ander ANT+ sport devices. Het is zelfs mogelijk om tegelijkertijd een verbinding te maken met ANT+ en bluetooth smart ontvangers. De Tickr is uitgevoerd met twee leds, de blauwe geeft aan of er connectie is met uw apparaat en een rode led gaat branden wanneer een hartslag pulse wordt geregistreerd. 

 Inmiddels zijn er meer dan vijftig applicaties die de hartslagmeter van Wahoo ondersteunen, Strava, Runkeeper, Cyclemeter, Endomundo, etc. Zie: http://eu.wahoofitness.com/apps/apps 

De belangrijkste kenmerken:

 • Zeer comfortabele borstband.
 • ANT+ compatible.
 • Bluetooth smart 4.0 compatible.
 • Spatwaterdicht.
 • Zelf te vervangen batterij.
 • Hoge nauwkeurigheid.
 • Engelstalige gebruiksaanwijzing.
Wahoo
wahoo footpod

Wahoo Foot pod

Promo - 40%

Adviesprijs: € 79,95

Zeer lichte Dynastream schoensensor voor afstand- en snelheidmeting.

De belangrijkste kenmerken:

 • Zeer licht, slechts 27 gram (inclusief batterij).
 • Ultrahoog signaaloverdracht, 2,465 GHz.
 • Waterdicht, 30 meter.
 • Zelf te vervangen batterij.
 • Hoge nauwkeurigheid, eenvoudig te calibreren.
 • Engelstalige gebruiksaanwijzing.

Met deze uitbreiding voegt u de diverse afstand- en snelheidfuncties toe aan uw iPhone, afhankelijk van de gebruikte App.

Wahoo

Wahoo Bluetooth® WFRPMC - RPM Speed & Cadence Bundle

Met de Wahoo RPM Speed & Cadence sensoren kunt u de data van tijdens het fietsen vastleggen. Koppel de sensoren aan uw iPhone, Android apparaat of fietscomputer om gemakkelijk en accuraat gegevens te verzamelen voor het optimatiseren van uw fietstraining. U kunt na de rit uw gegevens uploaden naar uw favoriete trainingsplatform met maar een druk op de knop.

 • De RPM Speed wordt bevestigd op het voorwiel.
 • De RPM Cadence heeft sledebevestigingsopties.
 • LED voor een zichtbare verbinding.
 • Universeel geschikt voor alle fietsen.
 • Slank design en installeert binnen een paar seconden.
 • Meet snelheid, cadans en afstand tijdens het fietsen.
 • Draadloos informatie via Bluetooth Smart technology naar je iPhone 4S (of hoger) en andere Bluetooth Smart Ready apparaten,
 • Compatible met ANT+ apparaten.
 • Geen additionele hardware of key nodig.
 • Werkt met Wahoo Fitness App en Wahoo Odometer App
 • Werkt met verschillende populaire fietsapps, zoals Cyclemeter en Strava Cycling.
 • Opladen niet vereist: werkt op knoopcellen

 

De belangrijkste kenmerken:

 • Eenvoudig te monteren.
 • Spatwaterdicht.
 • Zelf te vervangen batterij.
 • Hoge nauwkeurigheid.
 • Engelstalige gebruiksaanwijzing.
De levering betreft
 • Magneetloze speedsensor
 • Magneetloze cadanssensor
 • Installatiemateriaal
 • 2 jaar garantie
Wahoo Fitness
857335002694

Wahoo TICKR Bluetooth®smart/ANT+ Dual borstband

De eerste ANT+/Bluetooth-smart dual borstband op de markt.

Wahoo TICKR combineert twee transmissies in één device. Met bluetooth smart maakt u moeiteloos connectie met een Apple iPhone 4S, 5 of hoger, Samsung Galaxy of andere smartphone met bluetooth 4.0. Met het ingebouwde ANT+ protocol maakt u eenvoudig contact met een Garmin, Timex, MIO, Bryton of ander ANT+ sport devices. Het is zelfs mogelijk om tegelijkertijd een verbinding te maken met ANT+ als bluetooth smart ontvangers. De Tickr is uitgevoerd met twee leds, de blauwe geeft aan of er connectie is met uw apparaat en een rode led gaat branden wanneer een hartslag pulse wordt geregistreerd. 

 Inmiddels zijn er meer dan vijftig applicaties die de hartslagmeter van Wahoo ondersteunen, Strava, Runkeeper, Cyclemeter, Endomundo, etc. Zie: http://eu.wahoofitness.com/apps/apps 

De belangrijkste kenmerken:

 • Zeer comfortabele borstband.
 • ANT+ compatible.
 • Bluetooth smart compatible.
 • Spatwaterdicht.
 • Zelf te vervangen batterij.
 • Hoge nauwkeurigheid.
 • Engelstalige gebruiksaanwijzing.

Met deze uitbreiding voegt u diverse hartslagmeterfuncties toe aan uw iPhone (afhankelijk van de gebruikte App).

Wahoo
8573350023118

Wahoo HRM borstband of strap

Met deze hartslagband kun je op een eenvoudige manier je hartslag checken tijdens een inspannende activiteit. Hij doet zijn werk dus uitstekend, maar een hartslagband moet aan meer eisen voldoen: bijvoorbeeld het comfort. Deze elastische hartslagband zit erg comfortabel en is dus geen last tijdens het sporten.

 • Extra of vervangende comfortabele elastische band voor TICKR die gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen is.
 • De borstband is in lengte verstelbaar van 58 - 122 cm
 • Enkel de borstband, zender niet inbegrepen
 • Compatibel met Garmin - Sigma - Polar - etc